NO / EN
Plate filled with Fjordland Laks Teriyaki next to the product packaging. Tallerken fylt med Fjordland Laks Teriyaki ved siden av produktemballasjen.
MERKEVARESTRATEGI / REDESIGN / PAKNINGSDESIGN / TYPOGRAFI / NAVNEUTVIKLING / LOGO

Fjordland Fullverdig - Næringsrike og gode valg i ferdigmathyllen

Strømme Throndsen Design har utviklet og revitalisert designet for
Fjordlands kjernesortiment gjennom to tiår.

Fjordlands kjernesortiment har svært høy kjennskap blant forbrukerne, og sous vide-serien representerer benchmark innen ferdigretter i det norske markedet.

Vi fikk i oppdrag å utvikle Fjordland Fullverdig – Fjordlands sunneste Sous Vide-retter samlet i eget, redesignet sortiment, bestående av produkter på tvers av råvarekategoriene. 

"For å demonstrere arbeidet Fjordland gjør med å forbedre middagene, samles nå de sunneste rettene gjennom modernisering av design og tydeliggjøring av et godt og sunt ferdigmatvalg. Målsetningen er å bryte ned fordommer ytterligere og være en attraktiv ferdigmatleverandør, samt tiltrekke seg nye målgrupper."

- Julianne Nedrelo, Kategorisjef, Fjordland


FJORDLAND FULLVERDIG

Designet balanserer det nye uttrykket med grep som bevarer kjennskapet til Fjordlands velkjente sortiment. Rettene utstråler matglede med innbydende matfoto i et stemningsfullt miljø hvor alle elementer signaliserer høy kvalitet, i tråd med Fjordland som produsent av kvalitetsvarer.

I tillegg til en revitalisering av sortimentet, representerer Fullverdig en rekke nye tilskudd av smakfulle ferdigretter i Fjordlands kjernesortiment. 

FJORDLAND FULLVERDIG

Håndtegnet typografi