JACOBS UTVALGTE
MERKEVAREBYGGING / PAKNINGSDESIGN / VISUELL IDENTITET / TYPOGRAFI / NAVNEUTVIKLING / LOGO
  • PENTAWARDS
    PENTAWARDS
  • NORWEGIAN_DESIGN_COUNCIL
    NORWEGIAN_DESIGN_COUNCIL

God smak, lett å velge

NorgesGruppen hyret Strømme Throndsen Design da de skulle lansere sin premium EMV produktserie for dagligvarehandelen. Jacobs Utvalgte ble til, og var den første norske premium EMV matvareserien som oppnådde suksess.

Produsenter med lidenskap for råvarer av god kvalitet, smak, arv og proveniens, står bak produktene som utgjør den omfattende merkevaren.

JACOBS UTVALGTE
JACOBS UTVALGTE

Håndtegnet typografi

Nesten ti år etter at de første produktene kom i butikkhyllen i 2009 var sortimentet utvidet og vår oppgave ble å redesigne hele Jacobs Utvalgte-serien.

Serien fremstår fortsatt som en enhetlig serie med sterk gjenkjennelse på tvers av kategorier, samtidig som hvert enkelt produkt fungerer isolert sett.

JACOBS UTVALGTE
JACOBS UTVALGTE
JACOBS UTVALGTE

Mens det forrige designet besto av kun svart emballasje, ble mange av produktene redesignet i hvitt eller en kombinasjon av både svarte og hvite flater - noe som skaper et skarpt, iøynefallende design som fremdeles kommuniserer produktenes premiumkvalitet. Delikat og fristende, apetittvekkende mat-fotografi står sentralt i de fleste av seriens kategorier. Opprinnelesmerking og konkrete kvalitetssymboler hjelper forbrukeren med å orientere seg i produktfordelene.

Designløsningen vektlegger et rent, funksjonelt design som er tydelig, moderne og lett gjenkjennelig på hyllen. Jacobs Utvalgte er nå satt for videre vekst.

JACOBS UTVALGTE
JACOBS UTVALGTE
JACOBS UTVALGTE
JACOBS UTVALGTE
JACOBS UTVALGTE
JACOBS UTVALGTE