GRILSTAD
MERKEVARESTRATEGI / KONSEPTUTVIKLING / PAKNINGSDESIGN / TYPOGRAFI / NAVNEUTVIKLING
  • GRAPHIS
    GRAPHIS

The devil is in the details

Som en av Norges største produsenter av kjøttprodukter ønsket Grilstad å lansere en premium frossen burger. Grilstad kontaktet oss for utvikling av identitet, konsept og pakningsdesign. Tradisjonelt plasseres premium-produkter i dette segmentet i ferskvarehyllen, ikke i frysedisken. Ved lansering vant burgeren Gull i NM i Kjøttprodukter, i klassen Grill, og Butcher-konseptet ble ganske snart utvidet til overbærende konsept og seriedesign for flere premium kjøttprodukter.

GRILSTAD

Vi skapte en kredibel avsender i den tradisjonelle slakteren som kan sitt fag, The Butcher. Vi ville posisjonere Butcher Burger som et kvalitetsprodukt som overgår forventningene til fryste burgere, med mål om å fange interessen til burger-, grill- og kjøttentusiastene.

GRILSTAD
GRILSTAD

The devil is in the details: Produktet er av beste kvalitet – en tykk, smaksrik og saftig burger for den som vil hengi seg til en «djevelsk god» smaksopplevelse. Her benyttet vi dramaturgiske grep; gaffelen som spidder burgeren gir assosiasjoner til et sett av horn på pakningens topp, og «Devilicious taste» fungerer som oppsummerende, avsluttende tekst.

GRILSTAD
GRILSTAD

håndtegnet typografi

I konseptets overordnede utrykk forente vi det visuelle språket til tradisjonelle slakterier og deres assosierte stempel, typografi, folie- og tre-tekstur  - med iøynefallende former og illustrasjoner som spiller på moderne håndverk og kvalitet.